Vi søker en faglært kokk til vårt kjøkkenteam.

Arbeidsoppgaver

  • Tilberede varm mat og kald mat
  • A la carte-servering
  • Produksjon av lunsj, middag og pausemat
  • Bidra til å ivareta IK-mat
  • Inngå i skiftplan (3 skift)
  • Annet forefallende

Ønskede kvalifikasjoner

  • Fagbrev
  • Noe erfaring er en fordel
  • Kjennskap til IK-mat og HACCP
  • Kjennskap til allergener
  • Økonomisk forståelse (kjøkken kalkyler)
  • Norsk muntlig og skriftlig flytende
  • Engelsk muntlig og skriftlig
  • Førerkort kl. B

Personlige egenskaper

  • Selvstendig
  • Utadvendt
  • Sosial og gode samarbeidsevner
  • Takle høyt tempo og stress
  • Løsningsorientert
  • Strukturert
  • Tilpasningsdyktig

Vi tilbyr

  • Faglige utfordringer
  • Varierte arbeidsoppgaver
  • Lønn ihht til kvalifikasjoner
  • Pensjonsordning/forsikring
  • Arbeidsklær

Tiltredelse etter avtale.

CV og søknad sendes:           jonas@gardermoen-airporthotel.no

www.gardermoen-airporthotel.no