christmas-2355394_1920

 
Bli med på julebord!


Velkommen til en førjulstid i et julepyntet hotell, og i år som i fjor – inviterer vi til julebord og familiejulebord.


Vår julebordshelg er i år 7. 8 og 9. desember. 

Det tradisjonelle julebordet består av varme og kalde retter, oster og desserter. Kvelden fortsetter med levende musikk i vår trivelige lounge og hvor vi varter dere opp og sørger for en vellykket aften.

 

Den 8. desember tilbyr vi en ekstra aktivitet, "Ølsmaking", i regi av de kunnskapsrike guttene i fra Ølakademiet. Her får vi smake forskjellige småretter til forskjellige typer øl og ølguiden forteller både om ølets opprinnelse og hvordan øl har utviklet seg slik som det har gjort  gjennom flere tusen år.

Her får vi  oppleve «riktig øl til riktig mat».  

 

Program:

15.30 – Ølsmaking(kun den 8. desember)

17.00 – Mulighet for aperitiff i loungen

18.00 – Julebuffet

22.00 – Live musikk i loungen  (både fredag og lørdag)

 

Priser:

Kr 595,- for ølsmaking

Kr 595,- for julebuffet pr person

Kr 400,-  per person i dobbeltrom

Meld deg og dine kollegaer/venner på i dag til restaurant@gardermoen-airporthotel.no / 63 94 08 00

 

Søndag den 9. desember inviterer vi til julebrunsj med masse god julemat. Ta med deg familien, bedriften eller hun hyggelige nabokona.
Juletiden er for barna og disse får gode rabatter. Nissen har lovet å komme innom å hilse på alle barna og med en liten tid igjen til jul, så er det muligheter for å gi han ønske listen din.

Buffeten står fra kl. 13.00 – 15.00.

Priser:

Kr 495,- pr. voksen for julebuffet

Kr 200,- for barn fra 12 år - 16 år

Kr 100,- for barn fra 2-12 år. Barn under 2 år er gratis.

 

PS:  Torsdag 22.11 har vi en nydelig juletallerken på menyen.  Den består av juleribbe, medisterkaker, julepølse, surkål, rødkål, poteter, saus og tyttebærsyltetøy.  Til dessert;  riskrem og rød saus.